Aannemingsbedrijf Boskamp: ook voor al het slootonderhoud

Voor werkzaamheden in en rondom het water maakt u het beste gebruik van een ervaren aannemer. Het is namelijk werk waar veel bij komt kijken. Ook op het gebied van waterbouw is Aannemingsbedrijf Boskamp uit Afferden uw betrouwbare partner.

Zorg voor een optimale waterafvoer

We verzorgen al jaren divers slootonderhoud zoals het verleggen, verdiepen en korven van sloten. Daarnaast bestaat onze waterbouw uit het aanleggen van duikers en dammen.

We beschikken over de kennis en het juiste materieel om water van sloten, rivieren en kanalen zoveel mogelijk (bij) te sturen. Het korven van sloten is bijvoorbeeld een goede manier om een optimale waterafvoer te waarborgen. Zijn er meer ingrijpende maatregelen nodig? Dan leggen we op deskundige wijze duikers aan voor een waterscheiding.

Uiteraard kunnen onze graafmachines ook sloten uitdiepen of een stroom verleggen. Per situatie bekijken we wat voor u de beste optie is.

Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden op het gebied van waterbouw. We voorzien u graag van advies.

U kunt ons mailen, bellen - 0485-531406 - of ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Contact